Latest Movie :

REZERVASYONLARIN % 40'I MOBİL CİHAZLAR ÜZERİNDEN YAPILIYOR

Günümüzde Teknolojiyi çok fazla kullanmaktayız. Öyle ki artık akıllı telefonlardan Bankacılık işlemlerinede yapmaktayız. Yolculuk biletlerimizi de ucuz oteller artık Akıllı telefonlardan yapabilmekteyiz. 
Ne kadar güvenilir raf sistemleri olduğunu merak edenler vardır mutlaka ama akıllı telefonlar çok güvenli bir hale gelmiş durumda ve oldukça yaygınlaşmıştır. 
Erken Rezervasyonlarda Fiyatlarda raf oldukça düşme ve nakit ödemelerde fiyatlarda indirim sağlanmaktadır. Yazık bölgelerde tatil yapmak istiyorsanız Artık mobil cihazlarınızdan da giriş yaparak tatil rezervasyonunuzu yaptıra biliyorsunuz.
Oteller akıllı telefonlar üzerinden aranıyor
Firmaların paylaştığı web tasarim veriler aynı zamanda, seyahat edenlerin mobil araçları özellikle konaklama tesislerini aramak ve incelemek için kullandığını ortaya koyuyor. Verilere göre, kullanıcıların yüzde 60’ı mobil cihazları otel fotoğraflarını market raf incelemek, yüzde 40’ı tesisler hakkında yazılanları okumak ve yüzde 42’si yerel tesisler hakkında araştırma yapmak yüzde 56’sı ise tesisler hakkındaki bilgileri paylaşmak amacıyla kullanıyor
Henuz Tatil sezonu kapanmadı Herkese geçkalmadan iyi tatiller dileriz .
Share this article :

Yorum Gönder