Latest Movie :

'Dur'ogba

Dün sahada hiç koşmayan; durarak oynayan ve tel tel dökülen Drogba, hem Mancini'ye hem de G.Saray taraftarına saç-baş yoldurttu. Duran Drogba'ya ayak uyduran Aslan, Antalya deplasmanında beraberliği zor kurtardı

Galatasaray, MP Antalyaspor ile 2-2 berabere kalarak şampiyonluk yarışında ağır bir yara aldı. LiderFenerbahçe'nin 6 puan gerisine-raf sistemleri- düşen Cimbom, sıralamada Galatasaray, 7. dakikada Burak Yılmaz'ın süper golü ile öne geçti. Bu golün asistini yapan Telles, Cimbom'un en çalışkan ismi olarak-askılık modelleri- göze çarptı. 32'de Tita skoru eşitledi. 45+2'de Diarra'nın-çelik raf- ceza sahasına orta-şut karışımı gönderdiği top Telles'ten sekip, Ceyhun Gülselam'a çarparak ağlara gitti. 86'da Umut Bulut maçın skorunu belirledi: 2-2.

3. SIRAYA GERİLEDİ
Mancini, sahada adeta hayalet gibi dolaşan Drogba'yı 66'da oyundan aldı. Drogba, yardımcı antrenör Tugay Kerimoğlu'nun kendisine uzattığı eli havada bırakarak-raf- büyük tepki çekti. Antalya'da 2 puan bırakan Galatasaray, zirve yarışında büyük darbe aldı. 3. sıraya inen Cimbom, Beşiktaş'ın 1, Fenerbahçe'nin 6 puan gerisine düştü.
'Dur'ogba
©fotomac.com
Share this article :

Yorum Gönder