Latest Movie :

Volkswagen emisyon skandalı büyüyor...

Volkswagen'in emisyon skandalı için yapılan incelemelerde, 2006 yılında üst seviye bir yönetici tarafından hazırlanan ve testlerde yapılan hilenin nasıl fark edilmeyeceğini gösteren detaylı bir sunum ortaya çıkartıldı.
Volkswagen skandalı büyüyor...
2006 sunumunun firma içerisinde ne kadar yaygın olduğu henüz bilinmiyor ancak bu sunum, Volkswagen'deki en azından bazı yöneticilerin bu hileden 10 yılı aşkın bir süredir haberdar olduklarını gösteriyor. Sunum, VW teknikerlerinin yakalanma şanslarının düşük olduğunu düşündüklerini, çünkü o sıralarda araçları test etmek için düzenleyiciler tarafından kullanılan teknolojinin o kadar da gelişmiş olmadığını iddia ediyor.
Sunum, yazılımı kullanarak firmanın testlerde ne kadar kolay bir şekilde hile yapabildiğini göstermekte. Volkswagen'in dizel araçları, emisyon testinin başlatıldığını algılayabilen bir yazılım ile donatılarak, test sırasında emisyon azaltıcı sistemleri devreye sokuyorlardı. Ancak yolda, emisyon miktarı laboratuvardakine göre 40 kat daha fazlaydı.
Bu hilenin önemli bir sebebi olarak ise, ABD emisyon standartlarına uygun bir dizel araba geliştirmenin büyük bir yatırım gerektirmesi gösteriliyor. Bunun sonucu olarak daha pahalı arabalar ortaya çıkacak ve bu da diğer araba üreticileri ile fiyat alanında yarışmayı zorlaştıracaktı. VW için bir hile yazılımını kullanmak, daha temiz arabalar üretmekten çok daha ucuz bir yöntemdi.
Her ne kadar araştırma sürüyor olsa da, ABD hükümeti ve VW, şimdiden VW'nin etkilenen neredeyse yarım milyar ABD aracını tamir etmesi veya araçları sahiplerinden geri satın alması konusunda anlaşmış durumda. Ayrıca VW, hile için tahmini 18 milyar dolarlık bir ödeme yapacak...

market raf sistemleri - market raf ekonomik raf sistemleri - raf sistemleri fiyat - raf sistemi - raf - raf - çelik raf - çelik raf sistemleri - metal raf - metal raf sistemleri - askılık modelleri - askılık fiyatları - metal askılık modelleri - raf sistemleri -raf sistemleri beşiktaş - askılık modelleri - stand modelleri - dosya dolapları -  dosya dolapları -  klima servisi istanbul - soğutma servisi - klima servisi istanbul - web tasarım istanbul web tasarım beyoğlu - web tasarım eyüpraf sistemleri alanya - çelik dolaplar - soyunma dolapları - dosya dolapları -  arşiv raf sistemleri çelik raf sistemleri - arşiv rafı - mini rack sistem - raf sistemleri - ikinci el klima - web tasarım - web tasarım istanbul  klima servisi istanbul - raf sistemleri beylikdüzü - web tasarım şile - raf sistemleri avcılar - raf sistemleri eyüp - şok havuzu - merkezi sistem soğutma - arşiv raf sistemleri -  kumaş rafı  - seo optimizasyon -  web tasarımı - market raf sistemleri - raf sistemleri - klasör rafı - dosya rafı - arşiv raf sistemleri - çelik raf  - klasör rafı  - arşiv rafı - lastik rafı  - kumaş rafı   market rafları  market rafı - dosya dolabı - compact dolap sistemleri - compact dolap tamiri   - kompakt dolap  raf sistemleri kıbrıs   raf sistemleri avcılar   raf sistemleri kasımpaşa  raf sistemleri istanbul
Share this article :

Yorum Gönder