Latest Movie :

iPhone SE'de ilk sorun!

iPhone kullanıcıları, Safari web tarayıcısındaki sorunun onarılmasının ardından yeni bir sorunla karşı karşıya kaldı. Yalnızca iPhone SE kullanıcılarını etkilediği anlaşılan sorun, Bluetooth üzerinden telefon görüşmesi yaptığınızda ortaya çıkıyor.
iPhone SE'de Bluetooth sorunu!
iPhone SE kullanıcıları, Bluetooth üzerinden yaptıkları telefon aramalarının ses kalitesinin düşük olduğunu, seste bozulmaların ve cızırtıların oluştuğunu, karşı tarafı anlamakta zorluk çektiklerini söylüyorlar. Sorunu yaşayan kullanıcılardan bazıları, otomobiliyle olan Bluetooth bağlantısını örnek gösteriyor.
Apple'ın mobil yazılım güncellemeleri firma içerisinde sıkı testlerden geçse de bu tür sorunlar bazen final sürüme sızabiliyor. Bu da Apple'ın her güncellemeyi yeteri kadar test etmediğinin düşünülmesine yol açabiliyor.
Sorunun sadece telefon görüşmelerini etkilediği, müzik veya diğer ses iletişimini etkilemediği anlaşılıyor. Şikayetlerden sorunun belirli bir mobil sağlayıcıya özel olmadığı da çıkarılabilir.
İyi olansa Apple yetkililerinin sorunu tekrar üretmeyi başarmış ve bilgilerin Apple mühendislerine ulaştırılmış olması. Firma iOS 9.3.2'yi test için geliştiricilere yayınladığından sorun, bir sonraki güncellemeyle ortadan kalkabilir.

market raf sistemleri - market raf ekonomik raf sistemleri - raf sistemleri fiyat - raf sistemi - raf - raf - çelik raf - çelik raf sistemleri - metal raf - metal raf sistemleri - askılık modelleri - askılık fiyatları - metal askılık modelleri - raf sistemleri -raf sistemleri beşiktaş - askılık modelleri - stand modelleri - dosya dolapları -  dosya dolapları -  klima servisi istanbul - soğutma servisi - klima servisi istanbul - web tasarım istanbul web tasarım beyoğlu - web tasarım eyüpraf sistemleri alanya - çelik dolaplar - soyunma dolapları - dosya dolapları -  arşiv raf sistemleri çelik raf sistemleri - arşiv rafı - mini rack sistem - raf sistemleri - ikinci el klima - web tasarım - web tasarım istanbul  klima servisi istanbul - raf sistemleri beylikdüzü - web tasarım şile - raf sistemleri avcılar - raf sistemleri eyüp - şok havuzu - merkezi sistem soğutma - arşiv raf sistemleri -  kumaş rafı  - seo optimizasyon -  web tasarımı - market raf sistemleri - raf sistemleri - klasör rafı - dosya rafı - arşiv raf sistemleri - çelik raf  - klasör rafı  - arşiv rafı - lastik rafı  - kumaş rafı   market rafları  market rafı - dosya dolabı - compact dolap sistemleri - compact dolap tamiri   - kompakt dolap  raf sistemleri kıbrıs   raf sistemleri avcılar   raf sistemleri kasımpaşa  raf sistemleri istanbul
Share this article :

Yorum Gönder