Latest Movie :

"Error 53" hatası Apple'ın peşini bırakmıyor!

Teknoloji devi Apple'a ait bir cihaz en ufak bir tökezleme belirtisi gösterdiğinde, tekme atmayı isteyenler sıraya giriyor. Bu uzun bir süredir geçerli bir realite, zira aynı şeyin Error 53'te de yaşandığına tanık olduk.
Error 53 olarak adlandırılan problem, iPhone'larını üçüncü parti bir tamir servisine götüren kullanıcıların başına gelen bir sorun olarak karşımıza çıktı. Bu tarz servislerde tamir edilen cihazların ekranı ve TouchID sensörünü tamamen yenilemesi, ilk güncellemeyle birlikte iPhone'ları kilitleyerek kullanılmaz hale getiriyor.
"Error 53" hatası Apple'ın peşini bırakmıyor!
Aslında böyle bir durum karşısında doğrudan Apple'ın kendisini suçlamanın pek bir anlamı yok. Zira, Apple açıkça hatayı; yetkili bir servise gitmeyerek sizin yaptığınızı söyleyebilir. Fakat, öyle görünüyor ki bazı kullanıcılar bu sorun karşısında Apple'ın o kadar da masum olmadığını düşünüyor.
PCVA adlı bir hukuk firması Kuzey Kaliforniya Bölge Mahkemesi'nde açtığı bir davayla bu sorun nedeniyle teknoloji devinden 5 milyon dolar talep ediyor. Sorunun yarattığı zararlara karşı böyle bir dava açan firma, ayrıca müşteriler için ücretsiz tamir hakkı ve soruna uzun süreli bir çözüm sağlayan bir yazılım güncellemesi de istiyor.
Konuyla ilgili yaptığı basın açıklamasında "madem güvenlik Apple için çok önemli, o halde telefonlar neden bazen aylarca yazılım güncellemesi olmadan sorunsuz çalışabiliyor" diyen firma, "Error 53 gibi sorunların yalnızca Apple'ın işletim sisteminin yeni versiyonunu indirirken ortaya çıkmasına" dikkat çekiyor.

market raf sistemleri - market raf ekonomik raf sistemleri - raf sistemleri fiyat - raf sistemi - raf - raf - çelik raf - çelik raf sistemleri - metal raf - metal raf sistemleri - askılık modelleri - askılık fiyatları - metal askılık modelleri - raf sistemleri -raf sistemleri beşiktaş - askılık modelleri - stand modelleri - dosya dolapları -  dosya dolapları -  klima servisi istanbul - soğutma servisi - klima servisi istanbul - web tasarım istanbul web tasarım beyoğlu - web tasarım eyüpraf sistemleri alanya - çelik dolaplar - soyunma dolapları - dosya dolapları -  arşiv raf sistemleri çelik raf sistemleri - arşiv rafı - mini rack sistem - raf sistemleri - ikinci el klima - web tasarım - web tasarım istanbul  klima servisi istanbul - raf sistemleri beylikdüzü - web tasarım şile - raf sistemleri avcılar - raf sistemleri eyüp - şok havuzu - merkezi sistem soğutma - arşiv raf sistemleri -  kumaş rafı  - seo optimizasyon -  web tasarımı - market raf sistemleri - raf sistemleri - klasör rafı - dosya rafı - arşiv raf sistemleri - çelik raf  - klasör rafı  - arşiv rafı - lastik rafı  - kumaş rafı   market rafları  market rafı - dosya dolabı - compact dolap sistemleri - compact dolap tamiri   - kompakt dolap  raf sistemleri kıbrıs   raf sistemleri avcılar   raf sistemleri kasımpaşa  raf sistemleri istanbul
Share this article :

Yorum Gönder