Latest Movie :

Android Wear hakkında bilmeniz gerekenler!

Google'ın geleceği belirlemeyi kendine amaç edinen giyilebilir teknoloji platformu Android Wear, akıllı saatlerin ihtiyaç duyduğu teknolojiyi onlara sunacak.
Google Now uyarıları, Android Wear sayesinde-çelik raf-  tam anlamıyla elinize geliyor. Bu, işinize yarayacak bilgilerin size gösterilmesi, sesinizi kullanarak ek bilgilere kolayca ulaşabileceğiniz anlamına geliyor.
Platform hem kare, hem de yuvarlak tasarımları-raf sistemleri- desteklediği için moda konusunda hiç sıkıntı yaşamayacak gibi görünüyor. Moto 360'ın yuvarlak tasarımı harika görünüyor, LG G Watch da hiç fena değil.

Android Wear tam olarak ne yapıyor?

Android Wear, size "sizinle beraber hareket eden bilgileri" sunmayı,-raf- tüm dünyayı kolunuza getirmeyi amaçlıyor. Sadece zamanı söylemekle yetinmeyen Android Wear, zamana göre tahminler yapabiliyor ve konum bilgilerini de kullanarak içeriğe hassas veriler oluşturabiliyor.
Örneğin bir otobüse bindiğinizde Google Maps destekli bir geri sayım sayacı, hedefinize ne kadar sürede ulaşacağınızı size söylüyor. Yeni teknoloji, sizi etrafta olabilecek çeşitli tehlikeler konusunda da uyarabiliyor. Google'ın bir videosunda yakındaki plajları listeleyen yeni Android Wear kullanıcıları, deniz canlıları tarafından rahatsız edilmekten kurtuluyorlar.
Android Wear, google, platform, akıllı saat, moto 360, lg g watch

Aileniz için daha çok zaman ayıracaksınız

Google, Android Wear'ın akıllı telefonlara olan bağlılığımızı azaltacağını ve bu sayede ailemize daha fazla zaman ayıracağımızı düşünüyor. Örneğin bir ebeveyn, ailesiyle kahvaltı ederken işe yaklaşık kaç dakikada gidebileceğini saatinden kontrol edebilecek.
Android Wear'ın ebeveynlere sunduğu olanaklar bununla sınırlı değil. Örneğin bir baba küçük çocuğuna banyo yaptırırken arkadaşından gelen Hangouts mesajına bakabilecek, Google'a favori takımının maç sonuçlarını hiçbir düğmeye dokunmadan sorabilecek.
"Okay Google" sözcükleri ile taksi çağırmak, restoran rezervasyonları yapmak, alarm ayarlamak, mesaj almak ve göndermek de elinizi hiç kullanmadan mümkün olacak,
(c)chip.com.tr
Share this article :

Yorum Gönder