Latest Movie :

Yine Melo yine kavga

G.Saray'ın hırçın ismi Melo vukuatlarına bir yenisini ekledi. "Pitbull" lakaplı Melo dünkü idmanda sürekli Gökhan Zan'a bağırdı. Gökhan bu duruma tepki gösterince sinirler gerildi ve ikili kavganın eşiğine geldi

Beşiktaş derbisinin hazırlıklarını sürdüren G.Saray'ın dünkü idmanında Gökhan Zan ile Felipe Melo tartıştı. Çift kale maç sırasında topun dışarı çıktığını -çelik raf- iddia eden Melo, Gökhan'ın üzerine yürüdü. İkiliyi, teknik heyet ve futbolcular ayırdı.-market raf- Tartışma esnasında Gökhan, Melo'ya, "Biz size saygı duyuyoruz, siz de bize saygı duyacaksınız" diye bağırırken, yabancı ve yerli futbolcular arasındaki-raf sistemleri- gerilim su yüzüne çıkmış oldu. Mancini, olayın ardından idmanı sonlandırırken, Tugay Kerimoğlu hemen tesislere koşarak adeta '2. Riera hadisesi'ne önlem aldı. 

SEBEP ÖDEME KRiZi Mİ? 

F.Bahçe ile demeç savaşı, Antalya'da Bülent Tulun'a yumruklu saldırı ve Drogba'nın Tugay'ın elini sıkmamasının ardından dün yaşanan Zan-Melo kavgası, kritik Beşiktaş ve-raf- Chelsea maçları öncesi takımda sinirlerin gerildiğini gözler önüne serdi. Sakinliğiyle tanınan Gökhan'ın patlamasının arkasında yabancılara transfer taksitleri ödenirken, yerli oyunculara nisana senet verilmesinin yattığı iddia edildi. Tartışmanın haftada bir gün yapılan basına açık idmanda yaşanması da manidar bulundu. 

Yine Melo yine kavga

©fotomac.com
Share this article :

Yorum Gönder