Latest Movie :

Sagna tamam gibi

Ada gazetesi Daily Star, 20 milyon euro önerilen Sagna'nın sezon sonu Cimbom'a 4 yıllık imza atacağını yazdı

Galatasaray'da Bacary Sagna iddiaları her geçen-raf sistemleri- gün güçlenerek devam ediyor. Fransız sağ bek için Ada'dan son haber Daily Star Sunday'dan geldi. İngiliz gazetesi,Arsenal'in başarılı defans oyuncusunun Galatasaray ile anlaşmak üzere olduğunu yazdı.

ASTRONOMİK TEKLİF-çelik rafHaberde, Galatasaray'ın, sezon sonunda Fransız oyuncuya 4 yıllık sözleşme imzalatacağı ve Sagna'ya 16.4 milyon pound (yaklaşık 20 milyon euro) teklif ettiği belirtildi. Gazete Aslan'ın, Sagna'yı defalarca izlediğine değinilirken; Sagna'nın menajeri Laurent Gutsmuth da birinci ağızdan yaptığı açıklamada, "Bacary'nin sözleşmesi devam ediyor ama Galatasaray-askılık modelleri- ve Paris Saint Germain onunla ilgileniyor" dedi.

23 MAÇTA 1 GOL, 4 ASİST 
Bacary Sagna'nın Arsenal ile sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Kurallar gereği oyuncular sözleşmesinin bitmesine 6 aydan az süre kalınca başka takımlarla görüşebiliyor. Arsenal'e 2007'de 8 milyon pound'a Auxerre'den gelen Sagna, Londra ekibiyle 261 maça çıktı. Fransız oyuncu bu sezon Premier Lig'de 23 maçta forma giyip, 1 gol attı, 4 de asist yaptı.

Savaş ÇORLU
Sagna tamam gibi

©fotomac.com
Share this article :

Yorum Gönder