Latest Movie :

Dikkat! Tribünde ajan var

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın, birbirlerinin maçlarına özel görevli göndererek tribünde edilen küfürleri kayıt altına aldırdığı ortaya çıktı

Üç büyükler arasındaki çekişmede "Yok artık" dedirten olay... Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş arasındaki rekabet, casusluk-raf- filmlerini aratmayacak hale geldi. Lig TV'nin maçlarda tribünlerden yükselen küfürler sırasında sesi kısması, üç büyükleri harekete geçirdi.-raf sistemleri- Gözlemci raporlarına güvenmeyen Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın, birbirlerinin statlarına kulüp çalışanlarını gönderip küfürleri kayıt ettikleri öğrenildi.
Dikkat! Tribünde ajan var

EN SON G.SARAY GÖNDERDİ
Buna göre Lig TV statlardan yükselen küfürlerde sesleri kıssa bile, bu küfürler görevli "ajanlar" tarafından kayıt altına alınıyor ve herhangi bir cezai durumda "Bakın rakibimizin tribünlerinde-çelik raf- de şu maçta küfür edilmişti" diyerek Futbol Federasyonu'nun önüne koyuluyor. En son Galatasaray kulübünün görevlendirdiği bir kişinin,Şükrü Saracoğlu Stadı'na giderek, tribünlerde edilen küfürleri kayıt altına aldığı ifade edildi.
Share this article :

Yorum Gönder