Latest Movie :

Komisyonda HSYK Kavgası Çıktı, Tabletler Havada Uçuştu

HSYK düzenlemesinin görüşüldüğü Komisyonda vekiller arasında kavga çıktı. Milletvekillerinin birbirine girdiği kavgada, su şişeleri ve tablet bilgisayarlar da havada uçtu. Yargıçlar Sendikası Başkanı Ömer Faruk Eminağaoğlu, Meclis'te HSYK'nın yapısının -raf sistemleri-değiştirilmesini öngören teklifin Adalet Komisyonu'ndaki görüşmelerinin ikinci gününde saldırıya uğradı. Çenesine tekme yiyen Eminağaoğlu, "Çenemde ciddi bir Ağrı var. CHP ve MHP milletvekillerinin desteği olmasa Meclis'te linç edilirdim. Bu bir hukuk sınavıdır. Biz hukuk örgütü olarak burada yer alma irademizi sergiliyoruz" dedi.
AK PARTİ VE CHP BİRBİRİNE GİRDİ
HSYK'nın yapısında değişiklik de öngören kanun teklifinin görüşüldüğü TBMM Adalet Komisyonu'nda, AK Parti ile CHP milletvekilleri arasında kavga çıktı.
"OTUR YERİNE!"
Toplantının başlangıcında eski YARSAV Başkanı Ömer Faruk Eminağaoğlu, konuşmak için Başkanlık Divanı kürsüsüne yaklaştı.-çelik raf- Bu sırada Ak Parti milletvekilleri, "otur yerine" diyerek tepki gösterdi. Eminağaoğlu, kürsüye yaklaşmaya devam edince Ak Parti milletvekilleri müdahale etti. Bu arada CHP milletvekilleri de ayağı kalkarak, Ak Parti milletvekillerine tepki gösterdi.
Share this article :

Yorum Gönder