Latest Movie :

Ali Bulaç'tan Erdoğan'a Cemaat Sorusu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın gazetecilerle yaptığı görüşme sona erdi. Yaklaşık 4 saat süren görüşme sonrasında dışarı çıkan bazı gazeteci ve yazarlar,-market raf- basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Yazar Ali Bulaç, bilgilendirici bir toplantı olduğunu belirterek, Başbakan Erdoğan'ın seçim dönemine kadar olabilecek olaylardan bahsettiğini ve aldıkları tedbirleri sıraladığını söyledi.
"CEMAATE KARŞI OPERASYON DÜZENLENECEK Mİ?"
Toplantıda cemaat konusu ve Hatay'da durdurulmak istenen yardım TIR'ı konusunun da gündeme geldiğini anlatan Bulaç,-raf sistemleri- "TIR olayı da gündeme geldi. TIR olayının 17 Aralık operasyonu ile bağlantılı olduğunu düşünüyor sayın Başbakan. Sürecin bir parçası olarak yorumluyor. Cemaat konusunda ben eğer hükümete karşı yapılanma varsa tedbir almanın haklı olduğunu fakat cemaate karşı bir operasyon düzenlenecek ise bunun on binlerce insanı etkileyebileceğini söyledim. Sayın Başbakan 'Biz çok dikkatliyiz böyle bir şeye asla izin vermeyiz' dedi. Ama devlet içerisinde bir yapılanma varsa hukuk dahilinde kalmak suretinde onları tasfiye etme konusunda kararlı olduklarını ifade etti" dedi.
DOĞU ERGİL: 30 MART SEÇİMLERİNDE GÖRECEĞİZ
Prof. Dr. Doğu Ergil ise Başbakan Erdoğan'ın pek çok konuya -çelik raf-kendi açısından açıklık getirdiğini anlatarak, "Tabi bu hükümetin bakışı. Toplumda ne olacağını kendisi de ifade etti. 30 Mart seçimlerinde ne olacağını göreceğiz" diye konuştu.
Share this article :

Yorum Gönder